Voordeel met een prepaid simkaart

prepaid simkaart
Vroeger had iedereen prepaid simkaart, tegenwoordig kiezen veel consumenten voor sim-only of een abonnement met een toestel erbij. Waarom eigenlijk? Een prepaid simkaart kent namelijk veel voordelen ten opzichte van een abonnement. In dit artikel gaan wij hier dieper op in en laten wij u zien waarom een prepaid simkaart in veel gevallen voordelig is.

Een los toestel is vaak goedkoper

Veel consumenten denken dat ze bij een abonnement met een toestel, het toestel gratis krijgen. Dit is niet zo. U betaalt namelijk een maandelijks bedrag voor het toestel. Wanneer u dit doorrekent komt u er al snel achter dat u uiteindelijk veel meer betaalt. Los een toestel kopen is vaak tientallen euro’s goedkoper dan een toestel maandelijks betalen via uw abonnement.

Heeft u nog geen goed werkend toestel en wilt u deze blijven gebruiken? Ook dan is een prepaid simkaart een logische keuze. In tegenstelling tot een sim-only abonnement zit u met een prepaid simkaart nergens aan vast. U kunt dus op ieder gewenst moment overstappen.

Alles in eigen hand

Met een prepaid simkaart heeft u zelf alles in eigen hand. Wanneer uw beltegoed op begint te raken, krijgt u van uw provider hier altijd een melding over. U kunt dit zelf ook ten alle tijde gemakkelijk opvragen. Vaak zijn er bij providers ook bundels te koop. U kunt bijvoorbeeld een bundel kopen voor mobiel internet. U betaalt dan niet per losse mb, maar voor bijvoorbeeld 500 mb. Dit is vaak goedkoper.

Gratis prepaid simkaart

Bij het aanschaffen van een prepaid simkaart betaalt u vaak €10 (soms zelfs minder). Bij veel providers staat er direct beltegoed op de prepaid simkaart. Dit bedrag is meestal gelijk aan de aanschafwaarde van de prepaid simkaart. Op deze manier is een prepaid simkaart vaak ‘gratis’.

Het is goed om u eerst te verdiepen in de verschillende providers. De prijzen die de providers hanteren lopen erg uiteen, bekijk dus eerst waar u de meeste behoefte aan heeft. Sommige consumenten willen graag veel mb’s, de ander wil zorgeloos kunnen bellen.

Interesse?

Er zitten dus veel voordelen aan een prepaid simkaart. Bent u nieuwsgierig geraakt? Bekijkt u dan eens het aanbod van diverse providers en bespaar een hoop geld met een prepaid simkaart!

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

Join the Discussion

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>